Vonkencafé 22 Oktober

No Comments

Reframing the olympic dream, reframing governance?

‘What if…´Wat als Nederland de Olympische Spelen organiseert? De Vonken van 2028 organiseren tijdens de Dutch Design Week, net als vorig jaar, een Vonkencafé. Waarom een Vonkencafé op de Dutch Design Week? De Dutch Design week staat voor vernieuwing en verbeeldingskracht. Wat kan beter, mooier en efficiënter. Precies de vragen die wij onszelf stellen met betrekking tot de Olympische Spelen van de toekomst.

Deze editie zal in het teken staan van het thema governance. Hoe organiseren we een Olympische Spelen transparanter, democratischer en zonder corruptie? Verschillende sprekers en genodigden laten hun licht hierop schijnen. Met onder andere Dienst Daan, een bijdrage van TripleDouble en natuurlijk een aantal Vonken zelf. Ook zal het project ‘Vonken University’ nader toegelicht worden. Hierbij kunnen geïnteresseerden gedurende 2016 in dialoog en in samenwerking gaan met game changers en toptalent in o.a. de sport, het bedrijfsleven, politiek en onderzoek. Om zo aan de slag te gaan om een stap te zetten in het realiseren van de Olympische droom van de Vonken en van Nederland

Kortom een boeiende ongedwongen avond voor eenieder die geïnteresseerd is. Benieuwd geworden? Zorg dat je er bij bent 22 Oktober 1830h @SXEindhoven.

Onze uitnodiging is te vinden via deze link. Deel het vooral in je eigen netwerk!

Facebook Comments

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments