De Olympische Spelen in Nederland, nu is onze kans!

No Comments

De Vonken van 2028, dé waakvlam van het olympisch Vuur, laait op?!
28 september 2017

 

Met de recente toewijzing van de Olympische Spelen van 2028 aan Los Angeles, lijkt de droom om de Spelen naar Nederland te halen in het water te vallen, maar niets is minder waar. De Vonken van 2028, een actieve vereniging van young professionals met de ambitie om deze droom te verwezenlijken, geven niet op en hebben recentelijk een aanjaagteam geformeerd om alle partijen te verbinden. Ze doen daarbij een oproep om ook aan te haken!

 

De Vonken van 2028 hebben de afgelopen jaren niet stilgezeten. Na het in ontvangst nemen van het Olympisch Vuur, het organiseren van allerlei inspiratiesessies en het bezoeken aan diverse Spelen, heeft er een heroriëntatie plaatsgevonden (2015) van de missie en visie van de Vonken. Er is een Vonken University gestart (2016) en recentelijk een aanjaagteam opgericht (juni 2017)  om die Olympische droom verder mee te realiseren en de Vonken vereniging zelf ook te ‘reframen’.

 

Het aanjaagteam van de Vonken van 2028 wordt het kloppende hart. Als een spin in het web gaan zij de partijen met elkaar verbinden, om zo te kunnen samenwerken aan de Olympische droom. Met als ultieme resultaat de Olympische Spelen naar Nederland. Maar ook het reframen van de Olympische Spelen gaat een belangrijk onderdeel zijn; hoe kunnen de Spelen in een klein land als Nederland toch van enorme meerwaarde zijn en tegelijkertijd ook aandacht hebben voor de duurzaamheid, de kosten en het een waardevolle legacy achterlatend?

 

De Vonken van 2028 roepen eenieder op die ook een aandeel willen leveren en deel willen nemen in het aanjaagteam om contact op te nemen via www.vonken28.nl.

 

=======================================================
-Einde Persbericht-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Xander Beks

Voorzitter Vonken 2028

Tel:                        06-51082520

Mail:                     xander@tgle.org

Website:             www.vonken28.nl

Facebook Comments

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments