Q&A

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over De Vonken van 2028. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Stuur ons een tweet op @Vonken2028.

Wie zijn de Vonken van 2028?

Vonken zijn (young) professionals die geloven in de kracht van sport en de Olympische Spelen. Vonken zijn positief kritisch en dromen van het binnenhalen van de Olympische Spelen in Nederland.

Wat is het doel van de Vonken van 2028?

Verantwoorde, toekomstbestendige Olympische Spelen organiseren in Nederland. Meer informatie lees je hier.

Wat doen de Vonken van 2028?

De Vonken initiëren, geven aanzet, lobbyen, enthousiasmeren en activeren mensen voor het verder ontwikkelen van Nederland als sportland en het organiseren van Olympische Spelen in Nederland. Alle activiteiten dragen direct of indirect bij aan ons doel: Reframing the Olympic dream.

Wat verwachten wij van onze leden?

Een pro-actieve participatie in de vereniging, waaronder het aandragen en uitvoeren van activiteiten die leiden tot waarmaken van onze gemeenschappelijke droom

Wat kost het lidmaatschap?

Er wordt op dit moment opnieuw gekeken naar de inhoud van het lidmaatschap en de bijdrage die wij hiervoor vragen. Voorheen bestond het lidmaatschap uit een symbolische bijdrage van €28,00 per jaar. Echter zijn wij van mening dat een actieve bijdrage aan de vereniging in de vorm van actie een grotere toevoeging is dan een financiële bijdrage. Binnenkort wordt hier meer over gecommuniceerd.

Hoe word ik lid?

Via deze pagina is het mogelijk je in te schrijven.

Wie zijn de huidige Vonken?

Hier vind je een selectie van leden - dit overzicht wordt de komende tijd uitgebreid!