Q&A

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over De Vonken van 2028. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Stuur ons een tweet op @Vonken2028.

Wie zijn de Vonken van 2028?

Vonken zijn (young) professionals die geloven in de kracht van sport en de Olympische Spelen. Vonken zijn positief kritisch en dromen van het binnenhalen van de Olympische Spelen in Nederland.

Wat is het doel van de Vonken van 2028?

Verantwoorde, toekomstbestendige Olympische Spelen organiseren in Nederland. Meer informatie lees je hier.

Wat doen de Vonken van 2028?

De Vonken initiëren, geven aanzet, lobbyen, enthousiasmeren en activeren mensen voor het verder ontwikkelen van Nederland als sportland en het organiseren van Olympische Spelen in Nederland. Alle activiteiten dragen direct of indirect bij aan ons doel: Reframing the Olympic dream.

Wat verwachten wij van onze leden?

Een pro-actieve participatie in de vereniging, waaronder het aandragen en uitvoeren van activiteiten die leiden tot waarmaken van onze gemeenschappelijke droom

Wat kost het lidmaatschap?

Voor 2014 is de contributie vastgesteld op (het symbolische bedrag van) €28,- per halfjaar. Ben je student of scholier, is het mogelijk dispensatie aan te vragen en voor €28,- een heel jaar lid te zijn. Neem hiervoor contact op met de secretaris.

Hoe word ik lid?

Via deze pagina is het mogelijk je in te schrijven.

Wie zijn de huidige Vonken?

Hier vind je een selectie van leden - dit overzicht wordt de komende tijd uitgebreid!

Waar kan ik de Vonken ontmoeten?

De Vonken organiseren verschillende (openbare) bijeenkomsten. Sluit gezellig een keer aan! Aankondigingen vind je op de activiteiten-pagina