Vonkencafé 27 oktober

No Comments

27 oktober staat als het goed is al in de agenda, want dan vindt er weer een Vonkencafé plaats. Zo niet, hierbij de reminder en vergeet vooral niet je omgeving hiervan ook op de hoogte te stellen!

Wat houdt het Vonkencafé ook alweer in? Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven organiseren wij als de Vonken van 2028 weer traditiegetrouw een Vonkencafé. Daarbij worden er een aantal sprekers uitgenodigd rondom een bepaald thema. Het is de bedoeling dat het een interactieve avond wordt met ook ruimte voor vragen vanuit het publiek. En interessante avond, die nog gratis is ook!

Voor een impressie: op ons Youtube kanaal staan alle sprekers van vorig jaar. En ook dit jaar wordt alles weer gefilmd.

Dit jaar is het thema: De rol van marketing en communicatie bij een bid voor de Olympische Spelen.

Onder andere Johan Wakkie is te gast. Als voormalig directeur van de KNHB heeft hij ervaring met het binnenhalen en organiseren van grote internationale evenementen. We zijn erg benieuwd naar zijn kijk op het thema van de avond.

Daarnaast zullen deelnemers aan de Vonken University een update geven. Vonken University is een project dat sinds begin dit jaar loopt. Deze selecte groep probeert aan de hand van gesprekken en literatuuronderzoek lessen te leren die aanknopingspunten geven voor een breder Olympisch draagvlak in Nederland.

Resumé:

Waar: Centre Court Café SX Eindhoven

Tijd: 19.30 uur

Entree is gratis, aanmelden via info@vonken28.nl

flyer-vonkencafe2016

 

We zien jullie graag daar!

Facebook Comments

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments