Uitnodiging voor alle leden: Vul samen onze toekomst in!

No Comments

Beste Vonken,

2015 wordt een mooi jaar. De aankondigde veranderingen van het IOC hebben er (mede) voor gezorgd dat er in Nederland weer positiever over het organiseren van mondiale evenementen wordt gesproken. Ook lijkt het besef te zijn doorgedrongen dat het organiseren van deze evenementen op een andere manier wijze moet gebeuren. Grancopingwarmars . Kortom; de tijd is rijp om een impuls aan onze vereniging.

Om te zorgen dat 2015 echt ons jaar wordt, willen we een concretiseringsslag maken vanuit onze huidige visie. Het uiteindelijke doel is het opstellen van een concreet plan van aanpak voor het komende jaar.

We hebben 2 externe professionals bereid gevonden een dag met ons aan de slag te gaan met onze missie, visie en plannen voor de toekomst. Gerben Eggink (kwartiermaker Olympisch Plan) en Maarten Verhoeven  (marketingdeskundige, heeft Gerben geholpen bij het maken van het Olympisch Plan) dragen ons een warm hart toe en willen graag met ons meedenken en zullen deze dag begeleiden.

Alle leden zijn van harte welkom om hun mening te geven en mee te denken. Sterker nog; we hebben jullie juist nu nodig om onze plannen te concretiseren! We hanteren een maximum aantal inschrijvingen dus geef je snel op.

 

Concreet

7 februari 2015

10.00- 15.00uur in Amsterdam

(locatie volgt na aanmelding)

Aanmelden kan rechtstreeks naar Koenkerklaan@gmail.com

We hopen op je komst!

Namens het bestuur van de Vonken,

Koen Kerklaan

Voorzitter

Facebook Comments

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments