Even voorstellen: Het aanjaagteam

No Comments

Om de Olympische vlam opnieuw aan te wakkeren zijn we binnen de Vonken gestart met een aanjaagteam. Dit team is actief bezig op het gebied van strategie, communicatie en activiteitenorganisatie. Vind je het interessant om bezig te zijn met de strategie en de toekomst van de Vonken? Haak dan aan!

Je kunt hierbij denken aan het mee organiseren van activiteiten, onze leden en relaties op de hoogte houden via diverse kanalen of bijvoorbeeld een verbindende factor zijn tussen verschillende partijen. Allen met als doel de Olympische droom levend te houden.

Wie zitten er o.a. in ons aanjaagteam:

Xander Beks

Functie: Eigenaar Xander Zone

Mijn Olympische droom is dat we met de Olympische Spelen in Nederland een zo groot mogelijke duurzame lecacy kunnen creëren voor Nederland en daarbuiten.

Mijn rol in het aanjaagteam is me bezighouden met de Vonken University incl. de reis (2018 Zuid Korea), maar ook de verbindingen met andere netwerken en samenwerking zoeken met andere organisaties.

 

José van Laarhoven

Functie: sportstimulering breedtesport in de gemeente Houten

Mijn Olympische Droom is… dat iedere inwoner van Nederland het plezier in bewegen en sporten weet te vinden. Sport verbindt en verbroedert.

Mijn rol in het aanjaagteam is  alle huidige Vonken persoonlijk contacten om hen te betrekken bij de activiteiten van de Vonken, zoals:

invulling geven aan evenementenkalender;

organisatie Vonkencafé;

netwerk van studenten en young professionals benaderen om samenwerkingen te zoeken

 

Arno Hovenga

Functie: Coördinator Commercie en PR FC Dordrecht

Mijn Olympische droom is om zelf actief een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame Olympische Spelen in eigen land. Een Olympische Spelen die duurzaam zijn, dat het geen aanslag doet aan de huidige maatschappij maar het land juist naar een hoger plan brengt.

Mijn rol in het Aanjaagteam is om weer evenementen te organiseren. Tijdens die evenementen kunnen we samen meedenken over de manier om het Olympisch vuur in Nederland op te laten laaien.

 

Maud Boks

Functie: afgestudeerd Sport, Management en Ondernemen

Mijn olympische droom is eerlijke Olympische Spelen waar fairplay hoog in het vaandel staat. Fairplay door sporters én bovenal door de organisatie. Fair tegenover de sporters, fair tegenover het milieu en fair tegenover de inwoners van de organiserende stad/het organiserende land. Olympische Spelen als voorbeeld voor de samenleving. Niet alleen in de plannen, maar ook in de uitvoering. Is dit een droom of kan het werkelijkheid worden?

Voor de vonken zit ik als secretaris en penningmeester in het bestuur. Verder hou ik mij binnen het aanjaagteam bezig met de organisatie van het Vonkencafé, de organisatie van de vonkenreis naar de Olympische spelen en de invulling van de evenementenkalender.

Christian Groeneveld

Functie: Student CE Sportmarketing & Management

Nederland heeft al meerdere malen bewezen grootschalige sportevenementen op een succesvolle manier te kunnen organiseren. Met de verandering in de IOC eisen om de Spelen te organiseren ontstaan er kansen voor kleine landen. Dit vraagt om innovatie en creativiteit. Een ontwikkeling dat deuren opent voor de realisatie van een droom. Een droom die ook mij als jonge sportliefhebber bevangt: de Olympische Spelen in Nederland.

Binnen het aanjaagteam draag ik mijn steentje bij aan het bouwen aan een community rondom de Olympische droom. Ik laat mij hierin leiden door mijn opgedane marketingkennis en de ontwikkelingen die spelen binnen het tijdperk waarin we nu leven.

Jitske van Heeswijk

Functie: Marketingmedewerker

Mijn olympische droom is: Ooit had ik de (waarschijnlijk onrealistische) droom om zelf deel te nemen aan de Olympische Spelen. Omdat dit niet meer mogelijk is, wil ik nu zo dicht mogelijk bij de Spelen komen. Maar niet alleen om deze egoïstische reden wil ik een Spelen in Nederland. Ik geloof ook dat we als Nederland een nieuw soort Spelen kunnen neerzetten, een voorbeeld voor de volgende jaren. Erg ambitieus misschien, maar groot dromen mag, toch?

Rol aanjaagteam Vonken: Communicatie, organiseren, meedenken, alles wat mijn drukke agenda toelaat.

 

Wil je ook aanhaken? Dat kan, mail dan naar info@vonken28.nl

Facebook Comments

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments