Vitaliteitsbattle 2014: doet jouw organisatie mee?

No Comments

In samenwerking met Sport & Zaken en Atos Consulting organiseren de Vonken de 3e editie van de Young Professional Vitaliteitsbattle. Werk jij bij een bedrijf dat wel een energieke boost kan gebruiken? Of ken je zo’n bedrijf in je netwerk? Wijs ze dan op de Young Professional Vitaliteitsbattle op 13 juni 2014! Young Professionals krijgen opnieuw de kans om tegen elkaar de strijden en het juiste Vitaliteitsprogramma voor hun organisatie te creëren.

Tijdens de Vitaliteitsbattle word je geïnspireerd over de persoonlijke batterijen van jou en je collega’s die – om optimaal te kunnen presteren – opgeladen moeten zijn. “Je bent zo sterk als je zwakste batterij”. Persoonlijke energie en veerkracht is een optelsom van mentale, emotionele, fysieke en spirituele energie. Al deze ‘batterijen’ moeten opgeladen zijn. Wraparirlipa . Ontwikkel tijdens de Vitaliteitsbattle een plan om dit binnen jouw bedrijf te realiseren, en geef hiermee je organisatie een enorme boost. Teambuilding, arbeidsproductiviteit en energieke medewerkers, welk bedrijf wil dat nu niet!

Doen jullie ook mee? Formeer dan onder leiding van een senior manager een team van vijf enthousiaste en energieke young professionals! Zij gaan op vrijdag 13 juni in één dag een plan opstellen om de arbeidsproductiviteit binnen het bedrijf te verhogen!

Kijk op www.sportenzaken.nl/vitaliteitsbattle voor meer informatie en inschrijven!

Facebook Comments

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments