Vacatures bestuur: projectencoördinator en PR & Communicatie

No Comments

Er zijn twee bestuursfuncties vacant voor pro-actieve young professionals (<35 jaar) voor 4-6 uur per week (benoemingstermijn 3 jaar), doordat er twee bestuurleden afscheid nemen.

Bestuurslid PR & Communicatie

Voor de functie bestuurslid PR & Communicatie zoeken iemand met enige kennis van marketing/pr/communicatie, die zich als bestuurslid bezig wil houden met alle zaken op het gebied van communicatie. Je zult de verantwoordelijkheid hebben over een PR & Communicatie commissie die verantwoordelijk is voor het communicatiebeleid en alle uitingen van de Vonken.

Projectcoördinator (vervuld!)

De projectcoördinator is de verbindende schakel tussen de verschillende  projecten die er lopen binnen de vereniging. Je zorgt voor het overzicht en verbindt de verschillende projecten- indien noodzakelijk- aan elkaar. Daarbij zoek je actief naar nieuwe projecten en probeert Vonken ook aan projecten te koppelen, dit alles om iedereen de mogelijkheid te bieden actief te kunnen zijn binnen de vereniging. Daarnaast participeer je in een commissie.

Deze bestuursfuncties bieden een unieke kans om jezelf te profileren in de sportwereld, de politiek, het bedrijfsleven en daar buiten. Het bestuur bestaat in totaal uit 5 leden (voorzitter, secretaris, penningmeester, PR & Communicatie lid en projectcoördinator). Het bestuur is representerend, faciliterend en zo nodig regisserend, voor de vereniging. Daarmee ligt de regie en verantwoordelijkheid voor het initiëren en uitvoeren van projecten meer in de vereniging. De functie is van vrijwillige aard en neemt naar schatting 4-6u per week in beslag. Naast de maandelijkse bestuursvergadering, ben je bij de bijeenkomsten (circa eens per 1,5 maand) aanwezig en zul je periodiek overleg hebben met jouw commissie. Voor 2014 hebben de Vonken een aantal ambitieuze doelstellingen geformuleerd waar hard aan gewerkt zal worden.

Solliciteren?

Ben jij de sportieve, ambitieuze young professional (m/v) die wij zoeken? Solliciteer dan nu door jouw motivatiebrief en CV te sturen naar vacature@devonkenvan2028.nl, uiterlijk op 15 februari 2014. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Kerklaan via voorzitter@devonkenvan2028.nl of 06-14181122.

Achtergrond over de vereniging

De vereniging DE VONKEN VAN 2028 is in 2011 opgericht om een bijdrage te leveren aan de Olympische ambitie van Nederland. De Vonken (leden) geloven in de kracht van sport en Olympische Spelen voor Nederland en willen er vanuit hun eigen expertise aan bijdragen om in 2028 hier Olympische Spelen te organiseren. Vonken zijn (jonge) professionals met inhoudelijke kennis, passie voor sport en veel enthousiasme. Gericht op de toekomst, met een eigen Olympische droom. Het expertisegebied van de Vonken is enorm verschillend, van studenten Planologie, advocaten, (sport)onderzoekers, mensen uit de sport, evenementorganisatoren, tot zelfstandig ondernemers en consultants. Sinds het stoppen van Olympisch Vuur (voormalige projectorganisatie gelieerd aan NOC*NSF) is de vereniging een thuis geworden voor iedereen bij wie de Olympische droom nog leeft. Samen zorgen de Vonken voor extra kracht, ideeën en samenwerking, worden activiteiten georganiseerd en (Olympische) projecten geïnitieerd.

Facebook Comments

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Over ons

Als Vonken dromen we van de Olympische Spelen. Olympische Spelen in Nederland. Maar dan wel op de Nederlandse manier.

Meer updates

Alle updates
No Comments